Nova era je stigla! Ona je sačinjena od kompjutera, interneta i bezbroj društvenih mreža. Ako želite da uspete u svetu poslovanja u ovom veku aposlutno je neophodno da imate kvalitetnu internet prezentaciju. Nekada se govorilo da „radio najavljuje, televizija objavljuje, a novine objašnjavaju“. Činjenica je da su svi ovi mediji danas poprilično uzdrmani od strane samo jednog koji sve to objedinjuje - internet marketing.

Zašto Vaš dom treba da je prikazan na Portalu Seniorum? Svesni smo da ste svakodnevno zasuti velikim brojem “reklamnih” spam poruka raznoraznog sadržaja u kojima se nude pogodnosti i proizvodi po fenomenalnoj ceni i ako ne reagujete odmah takva prilika se više neće ukazati. Ovo nije jednokratna ponuda i zalihe nisu na izmaku kao mamac da reagujete, već ozbiljna statistički egzaktno dokaziva tvrdnja. Kada potencijalni korisnik želi pronaći odgovarajući dom za smeštaj, on u pretraživač kuca ključne reči koje će mu dati željeni prikaz. Vrlo malo je onih koji unapred znaju koji dom traže i upisuju tačan naziv istog. Najčešće upisivani pojmovi i izrazi kada se traže starački domovi su: dom za stare/starački dom (Subotica, Novi Sad, Beograd itd.) Ukoliko neki dom nije izlistan na portalu, drastično se umanjuje šansa da ga posetilac pronadje osim u slučaju kada izričito traži baš taj dom - što je vrlo retko. Svima koji traže smeštaj tog tipa, obično je to prvi put jer ih trenutne prilike na to primoravaju i malo je verovatno da već imaju izvršen izbor.

Ponuda za oglašavanje - prezentacija, brendiranje i baneri

Download PDF (~11,0 MB)
Javite nam se na info@seniorum.rs,
seniorum.info@gmail.com , ili na 064 / 30 866 49

Koje su sve prednosti internet marketinga u odnosu na druga sredstva oglašavanja?

Na prvom mestu prednost je u brzini prenošenja informacija i masovnosti broja korisnika. Kvalitet internet reklame je u tome što objedinjuje audio-vizuelnu tehniku, kvalitetan tekst i mogućnost da budete viđeni u bilo kom kraju naše planete 24 sata 365 dana u godini – šta vam više treba od jedne reklame?

Takođe ono što veoma razdvaja internet marketing od bilo kog drugog vida reklamiranja je to što su ovde cilljani korisnici na prvom mestu. Ovim načinom oglašavanja niste napadni već korisnici sami traže ono što im je potrebno. Što je profesionalnije reklama osmišljena i urađena to je bolje i za vas i za korisnike. Dakle, dobar internet marketing dovodi same korisnike do vas a više informacija u startu skraćuje vreme oko objašnjavanja koje sve usluge nudite i čime se bavite. Još jedna velika prednost ovakvih reklama je u veoma jednostavnoj i dostupnoj obostranoj komunikaciji između vas i vaših klijenata.

Da, veoma mala količina uloženog novca je još jedna u nizu prednosti koje nudi internet reklamiranje. Definitivno je u pitanju najjeftiniji način oglašavanja pogotovo u odnosu na rasprostranjenost koju vam pruža kao i dugovečnost. Jednom postavljen baner ili sajt zahteva samo redovno ažuriranje i održavanje što je takođe daleko isplatljivije nego li bilo koji drugi načini reklamiranja.

Danas, bez interneta bilo koji oblik poslovanja nije moguć. Ako želite da uspete u Vašem poslu, internet marketing nije više samo privilegija već i nužnost. Efekitvan i brz način da preuzmete vodeću ulogu u svojoj oblasti poslovanja, da unapredite sebe i svoju ponudu. Nemojte misliti da ova vrsta reklame nije za vašu struku, danas tako nešto ne postoji. Pretraživače koriste kako deca tako i stariji ljudi, kako žene tako i muškarci, svi su prepoznali pravu vrednost i korisnost ovakve vrste pretrage… dakle, svi vaši potencijalni kupci/klijenti su tu – online.