Kućna nega "NAŠE TREĆE DOBA"

KUĆNA NEGA NAŠE TREĆE DOBA U SVAKOM TRENUTKU IMA ONO ŠTO VAM TREBA
•NEGOVATELJICE
•GERONTO-DOMAĆICE
•TRANSPORT
•SAVETOVALIŠTE

Svakom drugom staračkom domaćinstvu potrebna je neka vrsta pomoći u obavljanju svakodnevnih aktivnosti Naše treće doba uspeh duguje svom umeću da na vreme prepozna potrebe starih, nemoćnih i bolesnih osoba u našem gradu.
Potreba za negom u kućnim uslovima i usluge pomoći u kući sve je izraženija oko nas. . Kućna nega „Naše treće doba“ namenjena je bolesnim/starim osobama i njihovim porodicama, koje žele da ostanu u udobnosti doma uprkos okolnostima koje čine njihov život težim. Naše osoblje razume da je vaš dom mesto gde želite da budete i zato se trudimo da tamo ostanete što duže. Negovateljice su iskusne i profesionalne i ponosimo se time što kod nas rade samo najbolji stručnjaci. Svesni smo da zadovoljavanje osnovnih fizičkih potreba nije dovoljno i da je emotivno stanje naših klijenata od podjednake važnosti.
Usluge pružamo poštujući svakoga kao jedinstvenu osobu sa individualnim potrebama, zato često od klijenata čujemo da naše negovateljice smatraju takoreći delom porodice. Briga o Vama ili Vašim dragima jeste naša obaveza i cilj nam je da stvorimo duboku veza između klijenta i davaoca kućne nege, jer smo na taj način sigurni da radimo dobar posao. Usluge kućne nege „Naše treće doba“ razlikuju se od drugih i napravljene su da u potpunosti odgovaraju vašim potrebama.
Negovateljice našeg tima imaju višegodišnje iskustvo u radu sa dementnim korosnicima i osobama kod kojih ke dijagnostikovana Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest i parkinsonizam.
Rad sa ovim kategorijama korisnika podrazumeva nesebično razumevanje i strpljenje. Lepa reč, pročitan članak iz novina, društvo za čaj ili partiju šaha ili samo prisustvo naših negovateljica i gerontodomaćica izmamiće osmeh i vratiti spokoj u domove Vas i Vaših najmilijih starih.
Šetnja, odlazak do obližnjeg pozorišta ili poseta prijateljima biće sigurnija ako Vam ruku podrške pruži neko iz tima kućne nege Naše treće doba.

Vlastiti dom je mesto gde se svi osećamo najsigurnije. Upravo zato, mogućnost starijim sugrađanima da dane starosti provode nezavisno od ostalih, u sopstvenom domu je neprocenljiva.
Naše treće doba između ostalog u ponudi ima i uslugu kućne nege koju organizuje na teritoriji Beograda.
Bez obzira da li se radi o poktretnim, polupokretnim ili nepokretnim osobama naše osoblje svakom korisniku pristupa sa individualnog aspekta.
Nega u kućnim uslovima razlikuje se od potreba svakog pojedinca : održavanje lične higijene, presvlačenje, hranjenje, previjanje i profilaksa dekubitusa, kontrola uzimanja propisane terapije, merenje krvnog pritiska, šećera u krvi, kontrola režima ishrane…

Pomoć izvan kuće poput nabavke namirnica, plaćanje računa, odlazak po recepte i lekove, odvođenje na pregled je takođe nešto što može olakšati svakodnevnicu starim osobama.
Tu smo i da Vam ulepšamo dan pratnjom u šetnji, odlaskom u posetu ili možemo biti saigrač u nekoj društvenoj igri.
U zavisnosti od stepena podrške koja je potrebna našim korisnicima a Vašim najbližima možete angažovati naše negovateljice ili gerontodomaćiceNegovateljica ili gerontodomaćica pruža usluge nege u kućnim uslovima i pomoći u kući prema dogovoru sa korisnikom usluga i to:

• kompletna higijena korisnika (kupanje, brijanje, sečenje noktiju, frizer)
• hranjenje, oblačenje i pomoć pri kretanju korisnika usluga
• održavanje higijene objekta – čišćenje, provetravanje, uređivanje sobe u kojoj boravi korisnik, higijenu postelje kao i održavanje higijene kuhinjskih i sanitarnih prostorija
• pranje posuđa, sitnog rublja u veš mašini, prostiranje i peglanje

• pripremanje brzih jela i serviranje

• druženje

Posebna pažnja usmerena je na nepokretne osobe kroz redovnu prevenciju dekubitnih rana, promene položaja u postelji kao i higijena urogenitalnog područja. Naše osoblje ima višegodišnje iskustvo u radu sa dementnim osobama, osoboma obolelim od parkinsonizma , Parkinsonove i Alchajmerove bolesti.

U svakom trenutku srodnici i članovi porodice naših korisnika mogu se informisati o trenutnom stanju osobe kojoj se pruža usluga kućne nege. Za sva pitanja uvek se možete obratiti našim negovateljicama ili socijalnom radniku.

Pored svih navedenih usluga podrazumevaju se posete socijalnih radnika i davanje saveta iz oblasti socijalne zaštite u cilju ostvarivanja najboljeg interesa korisnika.

Adresa: Vojvode Vlahovića 3v Voždovac
Telefon: +381 64 647-11-09
Email: kucnanegavracar@gmail.com
Website: www.kucnanegabeograd.rsPoliklinika "Gracia Medika" - klinika po Vašoj meri

Poliklinika GRACIA MEDIKA Beograd je medicinska ustanova u kojoj se mogu obaviti pregledi i operativni zahvati iz različitih grana medicine.

Kod nas rade lekari sa dugogodišnjim iskustvom, eksperti u svojim oblastima, što je i garancija visokog kvaliteta usluga koje pružamo našim pacijentima.

Na izuzetnoj lokaciji, u prijatnom ambijentu, opremljenom savremenim medicinskim aparatima i uz ljubazno osoblje koje je posvećeno svakom pacijentu posebno, svaki pregled i intervencija koju treba obaviti postaju prijatniji i opušteniji.

Naš tim lekara, profesora i medicinskog osoblja za sugrađane koji nisu u mogućnosti da dođu kod nas obezbeđuje dolazak na kućnu adresu.

Po pristupačnim cenama (7500 - 9500 dinara) na terenu pružamo sledeće usluge:

- specijalistički pregled-određene preglede obavljaju profesori: internistički, kardiološki, hirurški, ortopedski, urološki, ginekološki, endokrinološki, dermatološki.
- ultrazvučna dijagnostika :UZ štitne žlezde, srca, dojke, abdomena, mekih tkiva, zglobova, prostate, ginekološki ultrazvuk.
- dijagnostičke metode: spirometrija, EKG, 24h holter EKG-a, dermoskopija.
- sprovođenje propisane terapije: infuzione, injekcione.
- plasiranje i zamena katetera
- lečenje i previjanje rana

REHABILITACIJA PACIJENATA (FIZIJATRIJSKE USLUGE):

- specijalistički pregled fizijatra
- fizikalna terapija: elektroterapija, TENS, dijadinamičke struje, ultrazvučna terapija, magnetoterapija, LASEROTERAPIJA, kineziterapija.
- SPM metoda (sukcesivna vakumska masaža)-savremen i efikasan način za limfnu drenažu, poboljšanje periferne cirkulacije, eliminaciju otoka, zatezanje kože, smanjenje masnih naslaga, poboljšanje opšteg stanja organizma. Aparat je proizveden po naprednoj nemačkoj tehnologiji (Weyergans).

Adresa: Koče Popovića 7, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 3285-140
Telefon: +381 11 3285-145
Mobilni: +381 60 441-43-50
Mobilni: +381 60 441-43-53
Email: office@graciamedika.rs
Website: www.graciamedika.comKućna nega „Feniks“ - Zemun, Beograd

FENIKS kućna nega i pomoć u kući, postoji upravo zbog toga, da kada uži članovi porodice rade ili su daleko, pružimo potrebnu pomoć i kućnu negu, brinemo o Vašim najbližim, u starosti i bolesti. FENIKS kućna nega i pomoć u kući, takođe postoji da ostareli ili bolesni članovi Vaše porodice, ne bi bili ostavljeni sami tokom dana ili preko cele radne nedelje, a često i vikendom.

Adresa: Gradski park br. 2, 11080 Zemun, Beograd
Telefon: 011/316-3032
Mobilni: 060/510-0119
Email: office@kucnanega-feniks.com
Website: www.kucnanega-feniks.comKućna nega - Novi Sad

Izaberite najbolje za Vaše bližnje - „Negu i pomoć u kući“ u Novom Sadu. Vaši najmiliji su brinuli o Vama kada su Vam bili najpotrebniji i sada želite da im uzvratiti najboljom negom u udobnosti njihovog doma. Ubrzani tempo života i svakodnevne radne obaveze Vam uskraćuju neophodno vreme koje Vam je potrebno za negu Vaših najbližih i zato „Nega i pomoć u kući“ u Novom Sadu i postoji. „Nega i pomoć u kući“ u Novom Sadu omogućava negu bolesnih, starih i iznemoglih lica koja pruža stručno osposobljene osobe, kao i pokretnih, delimično pokretnih i nepokretnih lica.

Adresa: Železnička br. 4, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/525–515
Mobilni: 060/0422–004
Email: kucnaneganovisad@gmail.com
Website: www.kucnanega.org


Kućna nega starih i bolesnih osoba „Druga nega“ - Zemun, Beograd

Domovi za stara lica ne moraju biti Vaš jedini izbor. Starije osobe u najvećem broju slučajeva teško podnose odvajanje od porodice i boravak u domu za stare. Iz tog razloga nudimo kompletnu negu u Vašoj kući. Naše preduzeće "Druga nega" je patronažna gerontološka služba i bavi se prvenstveno negom i brigom o starim, bolesnim osobama i osobama sa invaliditetom. Kućna nega bolesnika, korisnika naših usluga, zahteva posvećenost kojoj smo predani sa najvećim razumevanjem.

Adresa: Gradski park br. 2, 11080 Zemun, Beograd
Telefon:
Radno vreme: 0-24h
Mobilni: 064/9113-393
Email: druganega@gmail.com
Website: www.gerontohelp.com