Poliklinika "Gracia Medika" - klinika po Vašoj meri

Poliklinika GRACIA MEDIKA Beograd je medicinska ustanova u kojoj se mogu obaviti pregledi i operativni zahvati iz različitih grana medicine.

Kod nas rade lekari sa dugogodišnjim iskustvom, eksperti u svojim oblastima, što je i garancija visokog kvaliteta usluga koje pružamo našim pacijentima.

Na izuzetnoj lokaciji, u prijatnom ambijentu, opremljenom savremenim medicinskim aparatima i uz ljubazno osoblje koje je posvećeno svakom pacijentu posebno, svaki pregled i intervencija koju treba obaviti postaju prijatniji i opušteniji.

Naš tim lekara, profesora i medicinskog osoblja za sugrađane koji nisu u mogućnosti da dođu kod nas obezbeđuje dolazak na kućnu adresu.

Po pristupačnim cenama (7500 - 9500 dinara) na terenu pružamo sledeće usluge:

- specijalistički pregled-određene preglede obavljaju profesori: internistički, kardiološki, hirurški, ortopedski, urološki, ginekološki, endokrinološki, dermatološki.
- ultrazvučna dijagnostika :UZ štitne žlezde, srca, dojke, abdomena, mekih tkiva, zglobova, prostate, ginekološki ultrazvuk.
- dijagnostičke metode: spirometrija, EKG, 24h holter EKG-a, dermoskopija.
- sprovođenje propisane terapije: infuzione, injekcione.
- plasiranje i zamena katetera
- lečenje i previjanje rana

REHABILITACIJA PACIJENATA (FIZIJATRIJSKE USLUGE):

- specijalistički pregled fizijatra
- fizikalna terapija: elektroterapija, TENS, dijadinamičke struje, ultrazvučna terapija, magnetoterapija, LASEROTERAPIJA, kineziterapija.
- SPM metoda (sukcesivna vakumska masaža)-savremen i efikasan način za limfnu drenažu, poboljšanje periferne cirkulacije, eliminaciju otoka, zatezanje kože, smanjenje masnih naslaga, poboljšanje opšteg stanja organizma. Aparat je proizveden po naprednoj nemačkoj tehnologiji (Weyergans).

Adresa: Koče Popovića 7, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 3285-140
Telefon: +381 11 3285-145
Mobilni: +381 60 441-43-50
Mobilni: +381 60 441-43-53
Email: office@graciamedika.rs
Website: www.graciamedika.comKućna nega „Feniks“ - Zemun, Beograd

FENIKS kućna nega i pomoć u kući, postoji upravo zbog toga, da kada uži članovi porodice rade ili su daleko, pružimo potrebnu pomoć i kućnu negu, brinemo o Vašim najbližim, u starosti i bolesti. FENIKS kućna nega i pomoć u kući, takođe postoji da ostareli ili bolesni članovi Vaše porodice, ne bi bili ostavljeni sami tokom dana ili preko cele radne nedelje, a često i vikendom.

Adresa: Gradski park br. 2, 11080 Zemun, Beograd
Telefon: 011/316-3032
Mobilni: 060/510-0119
Email: office@kucnanega-feniks.com
Website: www.kucnanega-feniks.comKućna nega - Novi Sad

Izaberite najbolje za Vaše bližnje - „Negu i pomoć u kući“ u Novom Sadu. Vaši najmiliji su brinuli o Vama kada su Vam bili najpotrebniji i sada želite da im uzvratiti najboljom negom u udobnosti njihovog doma. Ubrzani tempo života i svakodnevne radne obaveze Vam uskraćuju neophodno vreme koje Vam je potrebno za negu Vaših najbližih i zato „Nega i pomoć u kući“ u Novom Sadu i postoji. „Nega i pomoć u kući“ u Novom Sadu omogućava negu bolesnih, starih i iznemoglih lica koja pruža stručno osposobljene osobe, kao i pokretnih, delimično pokretnih i nepokretnih lica.

Adresa: Železnička br. 4, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/525–515
Mobilni: 060/0422–004
Email: kucnaneganovisad@gmail.com
Website: www.kucnanega.org


Kućna nega starih i bolesnih osoba „Druga nega“ - Zemun, Beograd

Domovi za stara lica ne moraju biti Vaš jedini izbor. Starije osobe u najvećem broju slučajeva teško podnose odvajanje od porodice i boravak u domu za stare. Iz tog razloga nudimo kompletnu negu u Vašoj kući. Naše preduzeće "Druga nega" je patronažna gerontološka služba i bavi se prvenstveno negom i brigom o starim, bolesnim osobama i osobama sa invaliditetom. Kućna nega bolesnika, korisnika naših usluga, zahteva posvećenost kojoj smo predani sa najvećim razumevanjem.

Adresa: Gradski park br. 2, 11080 Zemun, Beograd
Telefon:
Radno vreme: 0-24h
Mobilni: 064/9113-393
Email: druganega@gmail.com
Website: www.gerontohelp.com