Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novoizgradjeni privatni, namenski gradjen za dom smeštaj i negu starih lica „Stojković“.

Dom se nalazi u Banatu, na samom obodu Deliblatske peščare, u mirnom malom mestu Mramorak. Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge za 20 korisnika. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, terapije i drustvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja viskokvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinuto.

Smeštaj:
Dom „Stojković“ raspolaže smeštajnim kapacitetom za 20 korisnika. Sobe su moderno opremljene. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. U svakoj se nalazi SOS taster za poziv medicinske sestre ili negovateljice. Posebno su odvojena tri kupatila i tri toaleta prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sve je usmereno ka maksimalnom komforu, pa tako i velika TV sala sa kablovskom televizijom za odmor i druženje sa ostalim korisnicima. Objekat je opremljen sistemom parnog i podnog grejanja. U okviru doma je lepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju.

Usluge:
O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine lekar opšte prakse, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata. Osećajte se kao da ste deo velike porodice. U slučaju potrebe za težim medicinskim intervencijama, dom obezbedjuje poziv Hitnoj pomoći i prevoz do odgovarajuće medicinske ustanove. Specijalizovano osoblje doma je tu da korisnocima pruži vrhunsku domaću kuhinju. Dnevno se priprema tri obroka i dve užine, a za korisnike sa specijalnim režimom ishrane prilagodjavamo jelovnik posebno. Korisnicima kojima je porodica u inostranstvu omogućavamo video-razgovor, kao i korišćenje interneta za bilo koje svrhe. Bitno je da napomenemo da sve ove i druge usluge su uračunate u cenu smeštaja i da ne postoje skriveni dodatni troškovi.