Dom za smeštaj starih lica i penzionera nalazi se u Alibunaru, ulici Žarka Zrenjanina 18, u mirnom i lako pristupačnom delu grada, u blizini Deliblatske Peščare, pored čiste ekološke sredine i najbolje vode u Banatu gde je čist vazduh koga lekari preporučuju jer je sličan zlatiborskom. Ideja za stvaranje ove ustanove bila je učiniti starijim osobama ugodniji, lepši i komforniji život uz stalan nadzor medicinskog osoblja, negovateljica te socijalnih radnika.

Smeštaj:
Nudimo kvalitetan, ugodan smeštaj u 2 i 3 krevetnim sobama. U okviru doma nalazi se veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i naravno medicinska soba. Kupatila su moderno uređena i prilagođena za polupokretne i nepokretne osobe. Velika pažnja posvećena je i uređivanju dvorišta, odnosno zelene površine u sklopu objekta, gde naši korisnici mogu da uživaju u šetnji ili da jednostavno odmaraju uz žubor vode jezera i potočica koji se tu nalaze. Natkrivena terasa u dvorištu namenjena je i za služenje jela na svežem vazduhu, a i za relaksaciju nakon toga.

Usluge:
Pored kvalificiranih medicinskih sestara te negovateljica koje su 24 časa prisutne, obezbeđena je poseta lekara opšte prakse najmanje jednom nedeljno (uz sklopljen ugovor sa zdravstvenom ustanovom u Alibunaru), te ostalih specijalista u zavisnosti od potreba korisnika kao i po potrebi odlazak na VMA na specijalisticke preglede sa kojim imamo ugovor o poslovnoj saradnji. Pored svih kreveta je instaliran "panik taster " kako u glavnoj zgradi tako i u bungalovima i u svim kupatilima, koji omogućava korisnicima stalni kontakt sa medicinskim osobljem, te video nadzor. Uz saradnju socijalnih radnika i ostalih stručnih osoba, organizuju se razne društvene aktivnosti kao što su: izleti, razne priredbe, muzičke večeri, rođendanske proslave, obeležavanje praznika te krsnih slava i slično.

Ishrana:
Ishrana je raznovrsna i prilagođena zdravstvenom stanju korisnika uz mogućnost izbora između dva različita dnevna menija. Služe se tri glavna obroka dnevno i dve užine pripremljene od profesionalnih kuvara, a sastavljene od strane naseg professionalnog nutricioniste.