Ustanova je smeštena u mirnom, prirodnom okruženju sa pogledom na Dunav.

Kapacitet ustanove je 20 korisnika.

Smeštaj:
Sobe su trokrevetne, dvokrevetne i jednokrevetne. Svaka soba ima izlaz na balkon ili veliku terasu sa koje se pruža prelep pogled na Dunav. U okviru svake sobe postoji televizor, noćni stočić, krevet i ormar za svakog korisnika posebno. Sobe su prostrane, komforne i sa puno prirodne svetlosti. Muški i ženski deo soba je odvojen. U svakom delu se nalazi i kupatilo tj ima četiri kupatila. U velikom dnevnom boravku se organizuju druženja sa korisnicima usluga. Boravak ima veliki kamin, televizor, mesta za sedenje i izlaz na terasu.

Medicinske usluge:
Ustanova ima 24h medicinski nadzor, svog ličnog lekara, higijeničarke i kuvaricu. U zavisnosti od potreba korisnika angažuje se i fizioterapeut. Naša ustanova ima pravo na hitnu medicinsku pomoć koja dolazi u roku od 20 minuta od poziva.

Ishrana:
U sklopu ustanove je odvojena kuhinja u kojoj se pripremaju obroci korisnicima, kafe i drugo. Korisnici imaju pet obroka (doručak-užina-ručak-užina-večera).

Ustanova raspolaže i opremljenim vešerajom za pranje, sušenje i peglanje odeće korisnika, bolničkih posteljina, stoljnjaka.