Predstavljamo Vam dom za negu i smeštaj starih lica u Novom Slankamenu luks kategorije. Dom se nalazi na obroncima Fruške Gore u prelepom ambijentu i čistom vazduhu, udaljen 50 km od Beograda i 40 km od Novog Sada. Dom je okružen zelenilom i parkom za šetnju sa letnjikovcem. Dom se nalazi u blizini Starog Slankamena poznatog izletničkog mesta na obali Dunava udaljenog 2 km od nas.

Gala nudi luksuzan smeštaj za zavisne, poluzavisne i nezavisne korisnike, vrhunsku negu i usluge za 20 korisnika. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinjeno.

O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine lekar opšte prakse, medicinske sestre, negovateljice kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših korisnika. Nudimo i usluge fizio i radnog terapeuta, specijalističke preglede po potrebi. Program rehabilitacije pod budnim budnim okom fiziatra, fizioterapeuta i radnog terapeuta.

Medicinska nega:
Medicinska nega stručnog osoblja koja ima zadatak da brine o zdravlju i potrebama korisnika 24h, koje obuhvataju merenje krvnog pritiska, šećera, telesne temperature, pružanje medikamentne terapije (unosa lekova), davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, plasiranje katetera, itd.

Smeštaj:
Sobe u GALA dom u su dvokrevetne, trokrevetne po potrebi i želji korisnika jednokrevetne sa kupatilima koja su prilagođena potrebama korisnika. Smeštaj je hotelskog tipa da bi boravak u GALA domu bio što prijatniji i udobniji.

Ishrana:
Ishrana je raznovrsna. Sastoji se iz 3 obroka i dve užine koje se serviraju u trpezariji ili sobi u zavisnosti od želje i potrebe korisnika. Sva jela određuje nutricionista u zavisnosti od dijete i potrebe korisnika. Jela se prilagođena starosnom dobu ali i željama korisnika.

Gala nudi mogućnost čuvanja na jedan dan, više dana ili za vreme dok porodica radi.

U zavisnosti od pojedinačnih potreba korisnika obavljamo specijalističke preglede lekara iz oblasti fizikalne medicine, interne medicine, urologije itd.

Kroz usluge fizio i radnog teraputa naučite da koristite svoje preostale sposobnosti i osećajte se samostalnije, sigurnije i živite u skladu sa svojim godinama da bi što manje zavisili od drugih.

Organizujemo proslave ronđendana, godišnjica, verskih praznika i ostalih događaja koji su bitni za naše korisnike. izleti se isto po želji organizuju jer se nalazimo u blizini Starog Slankamena koji nudi širok spektar istorijsko-kulturnih lokaliteta : najstarija crkva u Sremu koja je pod zaštitom države, rimski grad, spomenik bitke kod Slankamena, izvor slane vode po kojem je Slankamen dobio ime, ušće Tise u Dunav i prelepu prirodu. Mogu se organizovati i posete manastirima Fruške Gore i obilazak nacionalnog parka koji je u našoj neposrednoj blizini.