Osećanje kada smo sigurni da su naši najmiliji dobro, na lepom i sigurnom mestu je neprocenjivo. Nadomak Novog Sada na Čeneju, okružena drvoredima, cvećem, jezerom i stazom za šetnju nalazi se oaza mira i topline gde će briga, nega, ljubav i pažnja biti pružene svima, PORODIČNI KRUG – Za život kao kod kuće.

PORODIČNI KRUG d.o.o. Amidžić – pansion za smeštaj i negu starijih osoba nudi ekskluzivni smeštaj i profesionalnu negu. Korisnicima se u okviru smeštaja obezbeđuju ishrana, nega i briga o zdravlju, društvene aktivnosti, zabava, druženje i prijatan osećaj življenja. Kapacitet doma je 20 stanara uključujući i stanare koji su na jednodnevnom ili kraćem boravku.

Korisnici imaju nadzor i brigu svih 24 sata od strane stručno osposobljenog osoblja (negovateljice, medicinske sestre), kao i doktora specijalistu opšte prakse zaduženog za periodične lekarske preglede. Svakodnevno pratimo vitalne funkcije stanara (temperatura, puls, krvni pritisak, disanje, šećer) kao i uzimanje lekova i sprovođenje terapije. Mogućnost dnevnog boravka sa obezbeđenim prevozom.