Pružamo usluge iz oblasti socijalne zaštite, pre svega smeštaj, ishranu i negu odraslih i starijih osoba. Naš posao shvatamo i obavljamo odgovorno, profesionalno i sa predanošću kakvu naši stanari očekuju.

Stručan, savestan, odgovoran i profesionalan. Čine ga stalno zaposleni i saradnici po drugim osnovama u zavisnosti od potreba. O korisnicima stalnu brigu vode medicinske sestre-tehničari, negovateljice, kuvarica-servirka i drugo pomoćno osoblje koje redovno brine o higijeni objekta, garderobi i posteljini.

O zdravlju i stanju naših stanara neprestanu brigu vode medicinske sestre i tehničari. Odgovarajuće službe Doma zdravlja Novi Sad i služba kućnog lečenja uvek blagovremeno i profesionalno pružaju usluge zavisnim korisnicima.

Medicinska nega:
Kroz ugovorni odnos, u slučaju potrebe, angažuju se lekari specijalisti, i to: kardiolog-internista, fizijatar, neuropsihijatar i drugi, radi obavljanja pregleda i primene ordinirane terapije. U slučaju naglih promena zdravstvenog stanja angažuje se Zavod za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad.

Smeštaj:
Obezbedili smo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe opremljene garderobnim ormarima, noćnim ormarićima i zidnim lampama za svakog korisnika. Zvučni SOS taster nalazi se u svakoj sobi i toaletu. Kreveti u sobama su sa udobnim dušecima, a stacionar je opremljen medicinskim krevetima podesivih platformi upravljanim elektrohidraulikom.

Ishrana:
U kuhinji profesionalne opremljenosti, obezbedili smo pripremu hrane u našem domu. Iskusne i kvalifikovane kuvarice, uz poštovanje gastronomskih normi, pripremaju tri do pet obroka, prilagođenih zdravstvenom stanju naših korisnika.

Nega:
Kroz opštu i medicinsku negu, našim korisnicima obezbedili smo 24-časovni nadzor. Redovna i po potrebi, nega uz primenu ordinirane terapije, uključujući infuziju, primenjuje se uz puno poštovanje procedure o zadovoljavanju osnovnih životnih potreba korisnika. Radno-okupaciona terapija i organizovanje raznih aktivnosti u skladu su sa mogućnostima korisnika u cilju očuvanja njihovih postojećih potencijala. Aktivnosti organizuju i vode, kroz razne radionice, stručni saradnici.