Dom za stare Radulović smešten je u luksuznoj vili u beogradskom naselju Medaković, udaljen od gradske gužve, ali dobro povezan sa svim delovima grada. Prostor je uređen po najvišim standardima i u potpunosti je prilagođen nepokretnim kao i slabo pokretnim licima. Tim medicinskih stručnjaka koji čine socijalni radnik, lekar, fizioterapeut, medicinski tehničari i negovateljice, brine se za dobrobit i zdravstveno stanje kako tela tako i duha. Samo najbolje je dovoljno dobro za Vas ili Vaše najmilije.

Dom za smeštaj i negu starih lica Radulović je dom koji se nalazi na Medaku, u blizini okretnice GSP linija 18 i 29. U pitanju je miran deo grada dobro povezan sa centrom, a opet je izdvojen od gradske vreve. Luksuzna vila je uređena po najvišim standardima i poseduje veliko dvorište i prelepe terase sa koje se pruža pogled na ceo Beograd. Dom se nalazi u blizini auto-puta i svih većih medicinskih centara poput VMA, kliničkog centra i KBC Zvezdara.

Što se opremljenosti tiče, dom poseduje sve potrebno za visok komfor i ugodan boravak pokretnih i nepokretnih lica. Nega se sprovodi 24h dnevno i vaši najmiliji su u spretnim rukama najboljih medicinskih stručnjaka, lekara, tehničara, fizioterapeuta, i socijalnog radnika.

Smeštaj:
Vila je opremljena modernim video nadzorom, i svuda su postavljeni rukohvati pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg kretanja. Sva kupatila su specijalizovana, a postoji i đakuzi. Dom je specijalizovan za slabo pokretna i nepokretna lica, poseduje sve potrebne prilaze i rampe za lica sa invaliditetom, kupatila na svakom spratu, invalidska kolica, toaletne stolice, kao i stepomobil za lakše penjanje na ostale spratove vile. Sobe su sređene i na raspolaganju imamo luksuzne jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Svaka soba ima svoj LED TV, noćne stočiće, udobne ležajeve, police, i ormare. Svaki TV ima kablovsku sa preko 100 kanala, kao i pojačivač signala.

Ishrana:
Ishrana je apsolutno prilagođena svim medicinskim stanjima i potrebama, i sprema se u odvojenoj, profesionalnoj kuhinji. Trpezarija poseduje čajnu kuhinju koja je na raspolaganju za pripremu lakih obroka i napitaka, i sadrži sav potreban pribor i mašinu za suđe. Dnevni boravak ima kamin, udobnu garnituru, veliki LED Full HD televizor i kućni bioskop. U produžetku dnevnog boravka i trpezarije postoji izlaz na raskošnu terasu.

Dom poseduje i sopstvenu ambulantu opremljenom sa novim EKG aparatom, bocama sa kiseonikom, pulsnim oksimetrom, inhalatorima, aparatima za merenje pritiska i šećera u krvi.

Standardne usluge:
Pod standardnim uslugama podrazumevamo praćenje stanja, lečenje, kao i svakodnevne konsultacije sa lekarom. Posebnu pažnju pridajemo dnevnom planu i programu, sporovođenju redovne terapije, kao i brizi o individualnim potrebama korisnika doma. Trudimo se da boravak učinimo što prijatnijim, a kvalitet života što boljim, stoga smo predusretljivi i spremni da pružimo više od nege – lepu reč i razumevanje. Higijena u domu je na samom vrhu liste prioriteta, i vodimo računa da je sve besprekorno čisto. Korisnike podstičemo na raznorazne aktivnosti koje su u skladu sa mogućnostima i preporukom lekara. Zajedno sa socijalnim radnikom, organizuju se društvene aktivnosti poput kreativnih radionica, izleta, slikanja, večeri čitanja književnih dela, filmske večeri, raznorazni umetnički i muzički nastupi, i još mnogo toga zanimljivog za sve korisnike doma.

Medicinske usluge:
Dodatnu pažnju ukazujemo osobama sa svim tipovima demencije, Alchajmerove i Parkinsonove bolesti. Pružamo negu, pažnju i podršku kako bi proces navikavanja na dom bio što lakši i prijatniji za korisnike. Uz pomoć našeg stručnog tima pružamo potrebnu negu i omogućavamo rehabilitaciju nepokretnim pacijentima nakon preležanog moždanog udara kao i ortopedsko lečenje nakon preloma, ugradnje proteza kuka, kolena, i t.d. Uvek težimo ka što ranijoj vertikalizaciji pacijenta, omogućavanju kretanja i osposobljavanja za samostalan život. Posebno vodimo računa o ishrani i životnim navikama dijabetičara, kardioloških bolesnika, bolesnika sa cerebrovaskularnim problemima i plućnih bolesnika. Obezbeđujemo neprekidnu pomoć i pratnju slabovidim osobama kao i osobama sa izrazito oslabljenim sluhom. Dom poseduje anti dekubitalne dušeke, invalidska kolica, toaletne stolice, šetalice i štake.