U našoj ustanovi pored stručnog tima osvojiće Vas i poverenje koje se brzo stiče zahvaljujući porodičnom relaksirajućem ambijentu. Ovde se lepo osećaju korisnici kao i njihovi zastupnici, a tome doprinosi uslužno i ljubazno osoblje. Timska saradnja stručnog osoblja doma kao i porodice korisnika čine njihov oporavak izvesnim. Neposrednost svake osobe iz našeg tima učiniće da bilo koja Vaša sugestija bude toplo prihvaćena.

Usluge:
Korisnicima naših usluga je pružena kompletna lična nega, koja za svrhu ima unapređenje kvaliteta života kao i psihološkog statusa svakog ponaosob. Ovo olakšava prihvatanje novonastale situacije svakom korisniku. Pored lične nege medicinska nega je ključna za korisnike ove životne dobi. Za to se svakodnevno brine stručni tim koji čine doktorka internista, medicinski tehničari višegodišnjeg iskustva sa pacijentima na intenzivnoj nezi medicinske sestre i bolničari. Prate se vitalni parametri (pritisak,puls, disanje,promena boje kože,temperatura), kao i promene apetita i ponašanja. Svim korisnicima su u slučaju potrebe omogućeni pregledi, merenje glikemije,previjanja,zamene i čišćenje katetera, parenteralna terapija (ampulirana, venska i muskularna terapija, infuzije). Postoje i mogućnosti specijalističkih pregleda, laboratorijske analize i fizioterapije.

Smeštaj:
Korisnici su smešteni u jednokrevetnim, dvokrevetnim, višekrevetnim sobama, takođe postoje i sobe za poluintenzivan nadzor. Opremljene su krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika. Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu. Dvorište je prostrano, uređeno, opremljeno baštenskim garniturama i klupama za odmor, te korisnici posle šetnje mogu odmarati i uživati u čistom vazduhu a takođe slobodno vreme provode u voćnjaku.

Ishrana:
Ishrana je po unapred pripremljenom jelovniku, koji sastavlja specijalista ishrane, a predviđen za stara i bolesna lica. Odstupanja postoje prilikom korekcije u pojedinačnim slučajevima, dijabetičari , posebne dijete, navike itd. Hrana je zdrava, raznovrsna i sa pažnjom pripremljena po dijetetskom režimu.

Društveni Život:
Od svakodnevnih aktivnosti, dnevne štampe, TV programa, slušanja muzike, korisnici zabavu nalaze i u društvenim igrama. Sve je prilagođeno interesovanjima i mogućnostima korisnika i svodi se slobodne aktivnosti. Socijalni radnik i radni terapeut osmišljava program za dnevno organizovanje korisnika i kulturno zabavne sekcije gde se u radu sa grupom postiže ujedinjeni duh korisnika. Sprovodi se individualni rad sa korisnicima. Slave se rođendani,praznici i verski praznici, a sve ovo sa ciljem što lakše adaptacije korisnika na uslove života u ustanovi socijalne zaštite.