Dom za stare „Miljakovački Odmor“ je ustanova za profesionalnu negu i smeštaj starih lica. Kod nas mozete dobiti viskokokvalitetnu usluga koje se tiču smestaja, ishrane, nege, higijene i medicinskih usluga. Tu smo da im druztveni zivot sto bolje organizujemo, kako bi im ucinili sto laksim lepsim nasim starim osobama kao i njihovim porodicama. Nasim stanarima nudimo udoban smestaj, u udobnom namenski građenom objektu na dva nivoa u mirnom delu naselja Miljakovac sirem centru Beograda.

Naš dom poseduje i prelepo dvorište pogodno za šetnje i odmor naših najmilijih kao i druge aktivnosti. Dom za stare Miljakovački Odmor raspolaže dvokrevetnim sobama,koje su kompletno opremljene svaka soba ima svoje kupatilo, terasu kao i TV, kablovska, telefon a ostavljen je prostor za individualno opremanje.

Prostorije Starackog Doma Miljakovacki Odmor za negu bolesnih su opremljene svim potrebnim aparatima za negu bolesnih. Stanari se obilaze prema individualnim potrebama i željama. U staračkom domu se nalazi trpezarija, internet kutak kao i veliki dnevni boravak.

U domu se nalaze salon za negu i higijenu naših stanara gde su im dostupne sledeće usluge:
• Usluge frizera
• Berbera
• Pedikira Manikira
• kao i prostorije za fizikalne aktivnosti, masaže i drugo.

Sve ove aktivnosti su im svakodnevno dostupne kao i specijalnim prilikama rođendana, proslava, slava, izletima, posetama kao i ostalim društvenim aktivnostima. Osoblje staračkog doma Miljakovački Odmor je pažljivo birano i svi su stručni i specijalizovani u svojim oblastima a posebno u radu i brizi starih osoba.

Kompletno osoblje doma za stere Miljakovački Odmor svoj posao obavljaju sa puno ljubavi i razumevanja za Vaše i naše najmilije i uvek sa osmehom na licu i na obostrano zadovoljstvo.

Članovi našeg osoblja koji svakodnevno brinu o našim najmilijima čine: Domski lekari, fizijotarapeuti, nutricionisti, medicinske sestre, negovateljice, radni terapeut kao i socijalni radnik.