Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu - DOM ZA STARE "DOM OLGA A&A". Dom se nalazi se u ulici Mića Radakovića 4r, u Zemunu. Smešten je u veoma mirnom delu Zemuna i predstavlja idealno mesto za boravak starih lica.

Dom OLGA A&A nudi odličan smeštaj i vrhunsku negu i usluge.Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinuto. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Svakodnevno, pod stručnim nadzorom nutricioniste, u našoj kuhinji se pripremaju obroci u vidu doručka, ručka i večere, kao i dve užine za sve naše korisnike. Takođe ukoliko se korisnik na posebnom režimu ishrane, ista se priprema u skladu sa njegovim potrebama.

Posebno vodimo računa o socijalizaciji i druženju naših korisnika, pa shodno tome organizujemo individualne i grupne aktivnosti, kojima ispunjavamo njihov dan. Takođe organizujemo i proslave rođendana, praznika, društvene igre, izlete, kreativne radionice i grupe, negujući na taj način kulturno zabavni deo života naših korisnika.

Naše osoblje je uvek tu da sasluša i pruži savet starim i bolesnim osobama koje borave kod nas, sa ciljem da se isti nikada ne osete usamljeno i otuđeno, iako ne borave više u vlastitom domu. Naš cilj je stvaranje prijatnog i udobnog smeštaja za sva lica koja su korisnici našeg doma.

Dom Olga A & A“ svim korisnicima nudi i medicinske usluge, pod stalnom kontrolom lekara, koje se odnose na:
• merenje krvnog pritiska
• merenje šećera u krvi
• merenje telesne temperature
• EKG
• pružanje medikamentne terapije (unos lekova)
• davanje infuzije
• obradu dekubitalnih rana
• plasiranje katetera

Takođe moguće je pružanje i specijalističkih usluga, odnosno pregleda, koji se organizuju pod nadzorom naših lekara i osoblja, bilo da je u pitanju dolazak lekara specijaliste u naš dom ili transport do neke od zdravstvenih ustanova. Naš dom je opremljen i svom neophodnom opremom za fizikalnu terapiju svojih korisnika, kao i masažu, što svakako podiže kvalitet života naših korisnika na viši nivo.

Ukoliko se radi o slučaju medicinske indikacije „Dom Olga A & A“ obezbeđuje poziv hitne pomoći i prevoz do odgovarajućih zdravstvenih ustanova.