Dom za stare NADA nalazi se u mirnom delu Borče i ubraja se u pet domova u Srbiji koji su među prvima stekli licencu Ministarstva za rad i socijalnu politiku. U prijatnom ambijentu našeg doma koji se nalazi u prirodnom okruženju, nudimo privremeni, povremeni i stalni smeštaj bolesnih, starih i usamljenih osoba, uz adekvatnu medicinsku negu.

Starački dom NADA je visoko opremljena institucija za smeštaj i negu starih lica, kapaciteta 42 ležaja. Dom raspolaže sa sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, koje su uređene po najstrožijim standardima. Naši medicinski kreveti su u potpunosti prilagođeni potrebama starijih i polupokretnih osoba, uz prilagođene ulaze u sobe za osobe sa pomagalima za kretanje ili u kolicima.

Svim našim korisnicima na raspolaganju je kompletna medicinska nega 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, koju sprovodi iskusno medicinsko osoblje. Naš medicinski tim sastavljen je od lekara opšte prakse, specijalista po potrebi, fizioterapeuta, iskusnih medicinskih sestara i negovateljica. Takođe, imamo odličnu saradnju sa službom Hitne pomoći i specijalističkim službama.

Naše iskusno i predano osoblje se trudi da svim korisnicima obezbedi vrhunski stepen nege i komfora. Svaki stanar dobija posebnu pažnju i negu, kao i podršku i ličnu pažnju koja je neophodna za maksimalan oporavak i kvalitet života. Pružamo i usluge staranja o Vašim bliskim osobama za vreme korišćenja godišnjuh odmora.

Svim našim korisnicima na raspolaganju su četiri obroka koji su osmišljeni od strane nutricioniste. Naši iskusni kuvari pripremaju kvalitetne obroke koji su u potpunosti prilagođeni zdravstvenom i fizičkom stanju korisnika.

Prostrano dvorište, okruženo je brojnim zelenilom i voćnjacima i predstavlja pravu oazu za odmor i uživanje. Sve sobe su opremljene kablovskom televizijom, a postoji i mogućnost korišćenja interneta. Našim korisnicima na raspolaganju su i zajedničke prostorije u kojima mogu da uživaju u čitanju i druženju sa drugim korisnicima ili članovima svojih porodica. Takođe, postoji mogućnost proslave važnih datuma za naše korisnike, uz druženje i stvaranje dobrih odnosa i porodične atmosfere u domu.