Nalazi se u lepom delu Višnjičke Banje, idealnom za život, oporavak, odmor, 6 km od centra Beograda. Prelep ambijent, prilagođen potrebama starih i bolesnih omogućava da ni u jednom kutku doma nemaju prepreku, već mogu da nesmetano funkcionišu, bilo da su pokretni ili nepokretni, okružen zelenilom i pogledom na Dunav učiniće da se osećate mirno i spokojno.

Veliki izbor konfornih soba vam omogućava da izaberete prostor koji vama najviše odgovara. Smeštaj je uređen po svetskim standardima, sobe su prijatnih i opuštajućih nežnih boja, opremljene tv aparatima i internetom, udobnim krevetom i mestom za odlaganje ličnih stvari.

Korisnicima su na raspolaganju trpezarija, dnevni boravak kao i lepa prostrana terasa i veliko dvorište okruženo zelenilom.

O našim korisnicima svakodnevnom brine naš stručni tim: lekar, glavna medicinska sestra, socijalni radnik, fizioterapeut, radni terapeut, medicinske sestre koje svakodnevno vrše kontrolu telesne temperature, pritiska, šećera u krvi, terapija infuzijom, davanje injekcija, zamena katetera, previjanje i obrada svih rana, nega i zamena anus diskova i dr. Negovateljice koje svakodnevno brinu o higijeni i nezi korisnika i ostalo pomoćno osoblje.

Domaća kuhinja pripremljena kod nas od strane profesionalnog kuvara vraća snagu i volju našim korisnicima, (tri glavna obroka i dve užine), sa uvek svežim namirnicama. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući način ishrane uz nadzor nutricioniste.

Korisnici se uz stručnu pomoć osoblja doma uključuju u razne aktivnosti koje svakako obogaćuju društveni život i čine da na najlepši način provode svoje slobodno vreme.