Dom za stare SENEKTA pruža visokokvalitetnu uslugu od strane lekara, medicinskih sestara-tehničara, bolničara-negovatelja koji su iskusni u radu sa starim i bolesnim osobama. U našem domu radi ljubazno, i pre svega stručno osoblje, obučeno za rad sa dementnim i osobama obolelim od Alchajmerove bolesti.

Dom je opremljen po svim standardima i u ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe koje su prilagođene svakoj kategoriji korisnika (pokretnim, polupokretnim i nepokretnima).

Dom za stare SENEKTA nalazi se u neposrednoj blizini gradskog parka u Zemunu. Posedujemo i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju korisnika. Naši korisnici imaju organizovane različite radne aktivnosti, u skladu sa svojim interesovanjima i pod nadzorom radnog terapeuta. Svaki sprat poseduje prostrane terase i zajedničke dnevne boravke. Objekat je pod video nadzorom, svaki sprat ima svoju telefonsku liniju i internet vezu, ADSL, kablovsku televiziju.

Usluge:
Stručno osoblje svakodnevno vrši merenje vitalnih funkcija (TA, P, T) i merenje šećera u krvi. Izvode se sve medicinsko-tehničke radnje (PLASIRANJE KATETERA, NAZOGASTRIČNIH SONDI, OTVARANJE VENSKOG PUTA, DAVANJE INFUZIJA, INJEKCIJA, OBRADA DEKUBITALNIH RANA). Obroci se služe u zajedničkim trpezarijama, odnosno u sobama korisnika ako za to postoji potreba ili želja. Korisnicima je obezbeđena ishrana u skladu sa principima zdrave hrane, zavisno od njihovog zdravstvenog stanja, verskih ubeđenja, potreba i navika kroz pet obroka dnevno, propisanih od strane nutricioniste. Našim korisnicima obezbeđujemo usluge frizera, pedikira, manikira kao i usluge pranja i peglanja veša. Obezbeđujemo usluge fizioterapeuta. Takođe, obezbeđujemo i usluge socijalnog radnika.

Nudimo mogućnost dnevnog boravka!