Ustanova za negu starijih lica Viktorija ima dva objekta, na dve lokacije u Beogradu izgrađenih i adaptiranih po svetskim standardima.

Prvi objekat doma za stare Viktorija nalazi se u elitnom delu Beograda na Dedinju. Vila koja je namenski sagrađena i adaptirana za potrebe starijih lica, na placu od 10 ari, okružena je borovima sa pogledom na šumovite predele Košutnjaka. Izdvojena u mirnom delu Dedinja prava je oaza mira za vaše najmilije. Starački dom Viktorija ima 450 kvadrata, kapacitet smeštaja za 22 osobe, ima 8 kupatila, dnevni boravak, restoran, ordinaciju. Objekat je otvoren 2010. godine.

Drugi objekat doma za stare Viktorija nalazi se u mirnom delu Bežanijske kose. Objekat na placu od 10 ari je sagrađen namenski za potrebe starih i nepokretnih lica. Ima 800 kvadrata raspodeljenih na dva sprata. Objekat ima lift kako bi se omogućilo nepokretnim licima normalno funkcionisanje pri izlasku i ulasku u objekat. Kapacitet smeštaja za 42 osoba, ima 17 soba, 7 funkcionalnih kupatila predviđenih za pokretna i nepokretna lica, 2 dnevna boravka, restoran, kuhinju, ordinaciju… Objekat je otvoren krajem 2011. godine.

Starački dom Viktorija je dom koji pruža visoko kvalitetnu uslugu od strane specijalizovanog osoblja. Naše osoblje svakom našem stanaru posvećuje posebnu pažnju. Dom za stare Viktorija je ustanova osposobljena za brigu o starim i iznemoglim osobama. O stanarima staračkog doma brine lekar opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i socijalni radnik. Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna.

Profesionalno osoblje staračkog doma Viktorija pruža svojim stanarima sledeće usluge:
• merenje krvnog pritiska
• saniranje dekubitalnih rana
• davanje infuzije
• fizikalnu terapiju
• kontrolisanje nivoa šećera u krvi
• menjanje katetera
• previjanje
• hranjenje
• manikirske i pedikirske usluge

Ishrana:
Dom za stare Viktorija ishranu svojih stanara u potpunosti organizuje pod nadzorom lekara nutricioniste, koja je prilagođena njihovoj životnoj dobi. Ujedno i po potrebi ishrana u domu se može prilagoditi pojedincu u zavisnosti od njegovog zdrastvenog stanja. U okviru jelovnika našeg doma za stare postoji program za dijabetičare i vegetarijance. Rukovodeći se principima zdrave ishrane starijih osoba, u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem ali i potrebama,kao i navikama i verskim opredeljenjem ishrana se sastoji od tri glavna obroka i dve užine. Ishrana se vrši pod kontrolom nutricioniste. Redovno se pripremaju različiti obroci i užine, dok se kod stanara u zavisnosti od njihove dijagnoze pripremaju i obroci spremljeni po posebnom režimu ishrane.