Dom za stare „Dom Marija“ se nalazi u mirnom i lepom delu Beograda, u naselju Braće Jerković. Objekat poseduje savremeno opremljene spavaće sobe, prostoriju za dnevni odmor, trpezariju, letnju terasu i prostranu baštu koja će ulepšati boravak našim korisnicima. Dom za stare je registovan i poseduje dozvolu Ministarstva rada i socijalne politike, sektor za brigu o porodici i socijalnu zaštitu. Naš starački dom osnovan je radi pružanja visoko kvalitetnih usluga za negu starih lica. Naše usluge uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i brigu o društvenom životu naših korisnika kako bi im život učinili lepšim i ispunjenijim. Odabrani tim stručnjaka brine se o svim navedenim stvarima.

Dom Marija, dom za negu starih lica je ustanova socijalne zaštite, namenski je građena po najvišim svetskim standardima kako bi omogućio što bolje i kvalitetnije pružanje nege starim licima. Neophodno je naglasiti da objekat zadovoljava najstrožije kriterijume neophodne za obavljanje delatnosti propisane od strane ministarstva. Dom Marija starački dom u Beogradu nastao je iz želje da se stvori jedinstvena ustanova koja će na najkvalitetniji način da vodi brigu o starijim osobama. Realizacijom ovog projekta uspeli smo da podignemo na viši nivo pružanje usluga brige i nege starijih lica kojima je ta pomoć potrebna. Naša poslovna politika je bazirana na tome da korisnicima našeg doma pružimo što prijatniji boravak. Naša želja je da se uvek osećate sigurno i da se nikada ne osećate usamljeno jer naše osoblje stoji vama na raspolaganju 24 sata. Budite uvereni da kroz ni jedan problem nećete morati prolaziti sami jer će te kod nas uvek naći pomoć i podršku.

Dom za stara lica “Dom Marija” se nalazi u širem centru Beograda u naselju Braće Jerković kod okretnice 26-ice. Smeštena je u mirnom kraju i odlično je povezana sa centrom grada i svih bitnih medicinskih ustanova (VMA, KBC).

Novi objekat na Miljakovcu neposredno pored Miljakovačke šume. Kuća obiluje velikim lepim terasama sa prelepim pogledom, prostrana i lepo uređena bašta, komforne dvokrevetne i trokrevetne sobe, apartman sa kupatilom, dvadesetčetvorosatna nega i nadzor medicinskog osoblja.

Smeštaj: Dom za stare “Dom Marija “, izgrađen je po najvišim standardima upravo za namenu pružanja nege za stara lica. Objekat je zamišljen i izgrađen tako da pruža najveći komfor njegovim rezidentima. Dom Marija poseduje sobe za korisnike, zajedničku prostoriju za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, terasu i baštu. Sobe su namenski opremane sa svom neophodnom opremom za prijatan boravak. Misleći na individualnost svakog korisnika staračkog doma ostavili smo prostora da svako može opremiti svoju sobu na način koji njemu najviše odgovara. U našem domu za stare sve je prilagođeno potrebama korisnika. Starački dom “Dom Marija ” nudi smeštaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Svaka soba u domu je opremljena po najvišem standardu i prilagođena kako pokretnim tako i polupokretnim i nepokretnim korisnicima.Veliki dnevni boravak pruža mogućnost korisnicima za razne društvene aktivnosti kao što su gledanje filmova, igranje društvenih igara itd. Bašta i letnja terasa omogućavaju vrhunsko uživanje tokom toplih dana u godini. Sve je podređeno udobnosti i praktičnosti kako bi Vaš boravak u Domu Marija bio pravi užitak.

Medicinske usluge: usluge koje naš dom nudi su na najvišem nivou, pored brige i nege svakom korisniku obezbeđujemo toplinu porodičnog doma. Stručnost našeg tima garantuje kvalitet usluga koje ćemo pružiti vašim najmiljima i opravdava vaše poverenje.Visoko kvalifikovano osoblje doma za stara lica “Dom Marija”, tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu. Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h. U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. Pored praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa o raspoloženju i psihičkom stanju naših korisnika.

Ishrana: Ishrana se vodi po programu nutricioniste i uključuje tri glavna obroka i dve užine. Po potrebi, za korisnike kojima je to neophodno, uvodimo i specijalni režim ishrane.

Društveni život: Jedan od najbitnijih ciljeva jeste da korisnicima pružimo kvalitetan društveni život. Naše osoblje je specijalno obučeno i ima zadatak da se upozna sa korisnikom i njegovim željama, dotadašnjim navikama i očekivanjima kako bi efikasno eliminisao osećaj samoće i usamljenosti. Organizuju se razne aktivnosti kako individualne tako i grupne. Izmađu ostalih tu spadaju i: dnevna štampa, društvene igre, izleti, šetnje, posete, proslave rođendana i praznika.