Dom za stare AntićKAN akcenat stavlja na vrhunski kvalitet svih vrsta usluga kako bi se Vašim najmilijima stvorio kvalitetan i prijatan boravak kakav zaslužuju. Pored brojnih usluga naš dom nudi mogućnost doživotnog izdržavanja Vaših bližnjih. AntićKAN dom cene realizuje u dogovoru sa Vama i za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona ili na e-mail. Naš dom nudi prijatan i udoban boravak starim licima, u luksuzno opremljenom objektu, koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti. Preko puta Antić doma, na samo nekoliko minuta nalazi se Bežanijska bolnica. Dom poseduje apartmane, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, sa sopstvenim televizorima, 3 dnevna boravka, veliku baštu i terase koje su posebno obezbeđene i prilagođene za stare osobe i osobe sa invaliditetom.

Smeštaj: Dom se nalazi u jednom od najlepših i najmirnijih delova Zemuna, koji se odlikuje nesvakidašnjim mirom i tišinom kao i predivnom prirodom koja našim gostima pruža osećaj maksimalnog užitka. Mi naš posao obavljamo s ljubavlju i puno pažnje, da se Vaši najmiliji osećaju prijatno kao kod svoje kuće. Dom AntićKAN je prvenstveno njihov dom, a onda dom za stare.

Usluge: Svi korisnici, smešteni u AntićKAN domu u potpunosti su zbrinuti i nalaze se pod stalnim medicinskim nadzorom kao i kontrolom našeg osoblja 24 sata dnevno. O njima svakodnevno brine naš stručni tim (LEKAR, GLAVNA SESTRA i SOCIJALNI RADNIK), u saradnji sa medicinskim sestrama, negovateljicama i fizioterapeutom. Ukoliko se kod pojedinih korisnika ukaže potreba, ili oni za to izraze posebnu želju, postoji mogućnost organizovanja dodatnih medicinskih i specijalističkih pregleda.

Ishrana: U našoj kuhinji se svakodnevno pripremaju tri glavna obroka i dve užine. Nutricionista blisko saradjuje sa kuvarom kako bi osigurao da naši gosti prime zdrave obroke u dovoljnim količinama. Takođe se vodi računa i o specifičnim potrebama pojedinih korisnika u pogledu ishrane, tako da se obroci pripremaju u skladu sa potrebama takvih korisnika.

Društvene aktivnosti:
• proslave rodjendana korisnika Antić KAN doma
• obeležavanje slava, imendana i drugih društvenih običaja
• igranje društvenih igara
• svakodnevne šetnje
• organizovani izleti
• organizovane sadnje baštenskog cveća i
• druge aktivnosti u prirodi