Dom za stare „Plavi horizonti“ se nalazi u mirnom i lepom delu Zemuna, naselje Plavi Horizonti. Objekat poseduje 5 spavaćih soba, prostran i moderno uređen dnevni boravak, dve trpezarije, tri kupatila, tri terase i prostran vrt bogat zelenilom koji će ulepšati boravak našim korisnicima. Dom za stare je registovan i poseduje dozvolu Ministarstva rada i socijalne politike, sektor za brigu o porodici i socijalnu zaštitu, rešenje broj 022-02-00013/2011-19.

Usluge koje nudimo korisnicima doma uključuju tretman po visokim standardima i toplinu porodičnog doma. Stručnost našeg tima garantuje kvalitet usluga koje ćemo pružiti vašim najmiljima i opravdava vaše poverenje. Pozovite nas, dođite i uverite se u naš profesionalizam, odgovornost i spremnost da ispunimo vaše zahteve.

Vodjeni poterbama najstarije populacije u našoj zemlji, kao i altruizmom i humanošću, sastavili smo tim stručnih ljudi koji će brinuti o korisnicima doma. Specijalizovano osoblje doma za stare „Plavi horizonti“ čine: diplomirani socijalni radnik, specijalista socijalne rehabilitacije, lekar, medicinske sestre, negovateljice, fizioterapeut (po potrebi).

Dom "Plavi horizonti" poseduje oko 400 m2 raspoređenih na dva sprata, dnevni boravak koji je moderno opremljen i dve trpezarije sa čajnom kuhinjom koji će pružiti našim korisnicima udobnost i toplinu porodičnog doma. U komfornim i novoopremljenim sobama nudimo lep i udoban smeštaj. Sobe su sa kablovskom televizijom, a iz svake sobe se izlazi na prostranu terasu. U okviru doma se nalazi i prostran vrt bogat zelenilom koji će našim korisnicima ulepšati boravak.

Naše usluge između ostalog obuhvataju:
• 24h medicinska nega i nadzor
• Redovne posete lekara specijaliste
• Tri obroka i dve užine po programu nutricioniste, shodno potrebama korisnika
• Tim za organizovanje društvenih aktivnosti osmišljava individualne i grupne aktivnosti, radno okupacione terapije, proslave praznika, rođendane, društvene igre, izlete, razne kreativne radionice i grupe, jednom rečju celoupan kulturno-zabavni život korisnika.