Dom za stara lica Medmaris je potpuno nov, namenski izgrađen prostor na 700 m2, predviđen za boravak 30 korisnika. Nalazi se u Jajincima - opština Voždovac, na 1 km od naselja Banjica i 6 km od Slavije. Inovativni pristup u organizaciji smeštaja i usluga ima za cilj da korisnicima obezbedi neophodan osećaj zajedništva - kako međusobnog, tako i sa osobljem. Sa 6 dvosobnih stanova i 6 apartmana dom omogućava prirodno okruženje najsličnije životu u stambenim zgradama. Koncepcijski je prilagođen različitim kategorijama korisnika - nezavisnim i osobama kojima je potreban konstantan medicinski nadzor, čime se postiže maksimalna pažnja usmerena ka svakom pojedincu. O korisnicima brinu lekar opšte prakse, 4 medicinske sestre i 4 negovateljice, a od posebnog je značaja vreme koje se izdvaja u toku dana za svakog pojedinačno. Pored vrhunske medicinske nege, dostupne su i dodatne usluge koje svakodnevni život čine kvalitetnijim. Zajednički prostor namenjen svim korisnicima omogućava međusobnu komunikaciju u meri koja svakom ponaosob prija. Svi stanovi i apartmani su interfonom povezani sa ulazom kako bi se posete nesmetano odvijale. Imajući u vidu da su specifičnom organizacijom usluga i smeštaja obuhvaćeni najvažniji segmenti života pripadnika trećeg doba, MedMaris ispunjava potrebe i korisnika i njihovih porodica kojima je prioritet da svojim najstarijim članovima obezbede humano okruženje, ispunjeno ljubaznošću i pažnjom.

Dom za stara lica MedMaris je potpuno nov objekat namenski sagrađen po najmodernijim standardima smeštaja starih osoba. Organizovan je na 3 etaže, na kojima se nalazi 6 stanova i 6 apartmana i može da primi 30 korisnika. Prve dve etaže su namenjene nezavisnim i polupokretnim korisnicima, dok je na poslednjoj etaži smešten stacionar predviđen za boravak 10 korisnika koji zahtevaju posebnu negu i medicinsku pomoć. Svaki korisnik je smešten u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa kupatilom i kuhinjom predviđenom za individualno korišćenje ukoliko postoji potreba za samostalnom pripremom obroka. Sobe su opremljene savremenim praktičnim nameštajem namenski dizajniranim za potrebe starih lica. Svi apartmani i stanovi raspolažu TV setom i garniturom za sedenje. Zajedničke prostorije - dnevni boravak, trpezarija, prostor za radnu terapiju i fizioterapiju smeštene su na prvoj etaži, kao i namenski isplanirane prostorije za uslužne delatnosti frizera, kozmetičara, pedikira. Objekat ima hidraulični lift, a svaka soba pristup invalidskim kolicima i aparatima sa kiseonikom. Objedinjenost stacionara sa stambenim delom objekta i zajedničkim prostorijama omogućava korisnicima da uz nabolji mogući medicinski tretman budu u kontaktu sa ostalim članovima zajednice i ostanu u poznatom okruženju u kome dobijaju punu pažnju.

Osnovne usluge podrazumevaju pomoć u svakodnednevnom životu, od održavanja lične higijene do održavanja higijene prostora. Raspon stručne medicinske pomoći određen je potrebama korisnika, od redovne zdravstvene zaštite do stalnog medicinskog nadzora za osobe kojima je ovakav vid nege neophodan. Celodnevna ishrana je organizovana u skladu sa principima zdrave ishrane u starosti i prilagođena je zdravstvenom stanju i verskim uverenjima svakog pojedinačno. Obuhvata pet obroka u toku dana - tri glavna i dve užine. Jelovnik je sačinjen na osnovu saveta lekara i uz učešće nutricioniste. Kako bi se svakodnevni život učinio sadržajnijim, omogućene su i dodatne usluge za korisnike.