Predstavljamo vam sa zadovoljstvom privatni, namenski izrađen, dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu luks kategorije – Gerontološki Centar „LIVENEGA“. Dom se nalazi u mirnom delu Voždovca, u ulici Deli Radivoja 29 – iznad specijalnog suda. Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge za 24 korisnika. Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno i komforno. O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekar opšte prakse, medicinski tehničari, stručno obučene negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zadovoljstvo naših klijenata. Dom se kategoriše na 3 odelenja gde su posebno smeštena nepokretna, dementna i pokretna lica. Stime smo u mogućnosti da fokusiramo naše stručno obučeno osoblje na individualne potrebe korisnika. Svaka soba je opremljena sa klima uredjajem, SOS-Panik-Signalom, Detektorima za dim, internet-priključkom i po želji sa 32" LED-Televizorom. ( bez dodatnih troškova ). Takodje mogu srodnici u inostranstvu besplatno telefonirati sa njihovim najbližim - Poziv preko Skype na livenega.rs

Dom „LIVENEGA“ ima 3 etaže sa ukupnim smeštajnim kapacitetom za 24 korisnika.. Svaka etaža je moderno opremljena, sa kupatilom, kablovskom televizijom, Skype telefonijom ( za kontakt sa srodnicima u inostranstvu ). Kupatila su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom. Uz Smeštaj ide najmodernija medicinks oprema: Scalamobil S25, SOS-Panik Signal, "Alber" kolica za nepokretne.

U okviru doma je i lepo uredjeno dvorište za odmor. U centralnom delu doma se nalazi dnevni boravak i trpezarija sa kaminom, televozirom uz maksimalni komfor i druženje.