Dom za stare HARMONIJA otvoren je sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga starim osobama. Starački dom pruža negu starih i bolesnih lica, obezbeđuje smeštaj i ishranu, zdravstvenu negu i održavanje lične higijene. Starački dom Harmonija se nalazi na 6 ari placa u Zemunu, u tihoj i mirnoj okolini, u prirodnom okruženju, udaljen je od gradske vreve i buke. Oko doma se nalazi okućnica i dvorište pokriveno zelenom površinom, kao i letnjikovac i fontana koja pruža prijatnost i svežinu doma. Takođe, obezbeđujemo visok standard usluga iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite: smeštaj, ishrana, lečenje i medicinska nega, lična higijena i higijena prostora, fizikalna terapija, psiho-socijalna rehabilitacija, radno-okupaciona terapija, organizujemo kulturno-zabavne aktivnosti, i dr.

Ishrana:
Korisnicima je obezbeđena po principu zdrave hrane, kvalitativna i po potrebi kvantitativna, u zavisnosti od zdravstvenog stanja. Svakodnevno je prisutan nutricionista, koji kontroliše obroke i ispravnost hrane. Nudimo 3 glavna obroka i 2 užine.

Smeštaj:
Jednokrevetne i dvokrevetne sobe, video nadzor u svakoj sobi, zvučna signalizacija, tv uređaj. Na svakom spratu prostrana dnevna soba sa kaminom, dva kupatila sa šamponjerom za lakše održavanje higijene.

Nega starih i bolesnih:
Svakodnevno se sprovodi jutarnja i večernja toaleta za nepokretne korisnike, za osobe muškog pola redovno brijanje, kupanje je jedanput nedeljno a po potrebi može biti češće, šišanje, friziranje i usluge pedikira planiraju se u dogovoru sa korisnikom. Pranje i održavanje ličnog rublja, garderobe, posteljnog rublja i peškira obavlja se u domskoj vešernici, čišćenje i dezinfekcija svih prostorija u domu obavlja se svakodnevno.

Društveni život:
obeležavanje društvenih događanja i praznika, igranje društvenih igara, proslave rođendana, redovne šetnje i svakodnevne vežbe, organizovani izleti, predavanja

Osoblje:
Koje brine o korisnicima je odabrano sa iskustvom, naš stručni tim čine: socijalni radnik, domski lekar, specijalisti, glavna medicinska sestra, nutricionista, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice, kuvarice, servirke, spremačice, domar