O nama:
Kapacitet naše ustanove je 28 mesta, raspolažemo dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, a infrastruktura je prilagođena polupokretnim i nepokretnim osobama.

Korisnici imaju 5 obroka dnevno, odnosno tri glavna jela i dve užine, a o njihovj ishrani brigu vodi nutricionista.

Medicinsko osoblje je na raspolaganju korisnicima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a čine ga medicinske sestre, kao i lekar opšte prakse.

Pored međusobnog druženja i uživanja u zajedničkim prostorijama doma, našim korisnicima obezbeđujemo i organizujemo razne radno – okupacione i društvene aktivnosti, kao i izlete. “Zlatno doba” je licencirani dom za privremeni ili trajni smeštaj odraslih i starih lica.

Naša ustanova poseduje celokupnu infrastrukturu, svu potrebnu opremu i nudi sve neophodne usluge za siguran, prijatan i udoban boravak korisnika u njoj.

Naš dom, pored osnovnih egzistencijalnih potreba, poput udobnog smeštaja i redovnih obroka, obezbeđuje i stručno osoblje koje svakodnevno vodi brigu o tome da našim korisnicima u svakom trenutku budu dostupne sve potrebne medicinske usluge. Mi uživamo u stvaranju lepe, prijatne i zabavne svakodnevnice našm korisnicima, te kroz programe namenjene obogaćivanju društvenog života, zajedno stvaramo nove priče za prepričavanje i nove lepe i srećne uspomene. Nalazimo se u širem centru Subotice, na 15 minuta vožnje kolima do graničnog prelaza sa Mađarskom “Kelebija” ili isto toliko do centra turističkog mesta Palić.

Dobrodošli u naše i Vaše “Zlatno Doba”.