O nama:
Gerontološki Dom za stara i odrasla lica “VILA PUŠIN” se nalazi u mirnom delu Subotice u blizini Radijalaca, na adresi Braće Majer br. 31. Dom za smeštaj i negu starih lica “VILA PUŠIN” je licencirani novosagređen objekat, moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost doma omogućava prijateljsku i porodičnu atmosferu. Građen je od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju toplinu zimi, a prijatnu temperaturu za boravak leti. Objekat poseduje energetski pasoš i sva rešenja nadležnih institucija o protiv požarnoj zaštiti, gromobrane, javljače požara, SOS tastere, itd. Dom “VILA PUŠIN” nije zamišljen kao bolnička ustanova, već kao Vaš novi dom koji se ne razlikuje po udobnosti od doma u kome inače boravite. Dom “VILA PUŠIN” je osnovan sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga i pruža Vam mogućnost da se opustite i ne razmišljate o svakodnevnim obavezama oko medicinskih usluga, ishrane, nege, higijene i sl. Akcenat, pored stalne nege o korisnicima stavljamo na društveni život, pa se organizuju razne proslave, druženja, izleti i sl. O svim uslugama koje pružamo brine pažljivo odabran tim stručnih lica koji čine osoblje naše ustanove.

Medicinske i Socijalne usluge:
Veoma važan deo naše ponude predstavlje pružanje medicinskih usluga našim korisnicima. U domu je stalno zaposleno medicinsko osoblje, socijalni radnik, servirka i higijeničarka a vizita lekara opšte medicine se obavlja po prijemu korisnika. Nakon toga vizita lekara je jednom nedeljno ili po potrebi. Postoji mogućnost izlaska na teren i lekara specijaliste. Strogo brinemo o lekovima i terapiji svakog korisnika, vršimo merenje krvnog pritiska, telesne temperature i nivoa šećera, vodimo računa o oblačenju, kupanju, šetnji a po potrebi možemo angažovati i fizioterapeuta, manikira, pedikira, frizera itd... Pored praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa i o raspoloženju i psihičkom stanju korisnika i svim ostalim bitnim parametrima.

Ishrana:
u Gerontološkom domu “VILA PUŠIN” prilagodjava se zahtevima i potrebama naših korisnika.U svakodnevnu ishranu ulaze tri glavna obroka i dve užine, svakodnevni voćni obrok, kafa i čaj. Obroci za korisnike doma mogu biti posluženi u sobi, trpezariji ili na terasi.

Smeštaj:
Dom “VILA PUŠIN” je licenciran od nadležnog Ministarstva sa kapacitetom od 34 korisnika. Smeštaj je obezbedjen u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Pored soba za smeštaj korisnika imamo i 9 kupatila, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Posedujemo nove moderne krevete sa podesivim uzglavljem i ogradicama, ortopedske dušeke, noćne ormariće, ormare za odlaganje stvari, trapeze, invalidska kolica, pokretni toalet itd. Svaka soba ima kablovsku TV, internet i klima uredjaj. Prepustite nam brigu o vašim najmilijima i dozvolite da opravdamo Vaše poverenje kao idealan izbor za smeštaj i negu starih, nemoćnih ili hendikepiranih osoba.

"Ljubav počinje negom bližnjih, onih u našem domu" - Majka Tereza