O nama:
Gerontološki centar “Doživeti stotu zajedno” je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, veoma raznovrstan i aktivan društveni život, jednostavno sve što će život starijih osoba i njihovih porodica učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim. O svim navedenim stvarima brine pažljivo odabran tim stručnjaka koji čine osoblje naše ustanove.

Medicinske usluge:
Veoma važan deo naše ponude predstavlje pružanje medicinskih usluga našim korisnicima. Gerontološki centar “Doživeti stotu zajedno” angažuje stručno i specijalizovano osoblje koje brine o zdravlju naših korisnika. Pored praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa o psihičkom stanju, raspoloženju i svim ostalim bitnim parametrima.

Ishrana:
Ishrana u Gerontološkom centaru “Doživeti stotu zajedno” prilagodjava se zahtevima i potrebama naših korisnika. U zavisnosti od zdravstvenog stanja korisnika, naš nutricionista uz savet lekara će odrediti sastav svakog dnevnog obroka. U svakodnevnu ishranu ulaze zdrave namirnice, voće, povrće i zdrava kuvana hrana prilagodjena korisnicima. Obroci za korisnike doma se spremaju u kuhinji i služe se u dnevnom boravku/trpezariji. Za korisnike koji nisu u mogućnosti da dodju, obroci se donose u sobe. Celokupna ishrana prilagodjena je različitim zdravstvenim i drugim potrebama naših korisnika.

Smeštaj:
Dom raspolaže sa 28 mesta, jedna jednokrevetna, tri dvokrevetne, tri trokrevetne i tri četvorokrevetnom sobe.

Akcija:
Akcija 20 procenata za sve koji rezervišu mesto u periodu od 01.10. do 01.11. 2016 godine i popust važi 6 meseci.
• četvorokrevetna soba 300 evra sa popustom - 240 evra
• trokrevetne sobe 350 sa popustom - 280 evra
• dvokrevetne sobe 400 evra sa popustom - 320 evra
• jednokrevetna soba 500 evra sa popustom - 400 eura