O nama:
Dom za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA" je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, veoma raznovrstan i aktivan društveni život, jednostavno sve što će život starijih osoba i njihovih porodica učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim. O svim navedenim stvarima brine pažljivo odabran tim stručnjaka koji čine osoblje naše ustanove.

Medicinske usluge:
Veoma važan deo naše ponude predstavlje pružanje medicinskih usluga našim korisnicima. Dom za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA" angažuje stručno i specijalizovano osoblje koje brine o zdravlju naših korisnika. Pored praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa o psihičkom stanju, raspoloženju i svim ostalim bitnim parametrima.

Ishrana:
Ishrana u Domu za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA"prilagodjava se zahtevima i potrebama naših korisnika. U zavisnosti od zdravstvenog stanja korisnika, naš nutricionista uz savet lekara će odrediti sastav svakog dnevnog obroka. U svakodnevnu ishranu ulaze zdrave namirnice, voće, povrće i zdrava kuvana hrana prilagodjena korisnicima. Obroci za korisnike doma se spremaju u kuhinji i služe se u dnevnom boravku/trpezariji. Za korisnike koji nisu u mogućnosti da dodju, obroci se donose u sobe. Celokupna ishrana prilagodjena je različitim zdravstvenim i drugim potrebama naših korisnika.

Smeštaj:
Dom raspolaže sa 30 mesta, jedna jednokrevetna, tri dvokrevetne, tri trokrevetne i tri četvorokrevetnom sobe.

Dom za smeštaj odraslih i starijih "ŽIVETI STO GODINA" poseduje licencu "licenca br 398"