Dom za stare "Maksimović" je ustanova za smeštaj starijih lica i negu bolesnih i nemoćnih osoba sa profesionalnom negom. Pružamo kvalitetne usluge koje se tiču: smeštaja starijih i bolesnih osoba, ishrane, nege i higijene, medicinskih usluga.

Osoblje doma za stare "Maksimović" je stručno i specijalizovano u svjim oblastima, kako u radu sa starijim osobama, tako i u intenzivnoj nezi. Posao obavljaju sa puno Ijubavi i razumevanja. Tim koji svakodnevno brine o članovima naše porodice su: domski lekar. liziolerapeut. nutricionista, medicinske seslre, negovateljice, radni terapeut i socijalni radnik. Na raspolaganju su i usluge berbera, frizera, pedikira i manikira koji vode računa o nezi i izgledu naših stanara, svakodnevno, a posebno u specijalnim prilikama, kao sto su praznici, proslave, slave, rođendani, izleti, posete i oslali važni društveni događaji.

Našim stanarima nudimo smeštaj u novom. namenski građenom objektu na dva sprata u mirnom deIu naselja Mali Radanovac u širem centru Subotice, udaljenom 4km od strogog centra grada. Dom poseduje sopstveno dvorište pogod no za odmor i šetnju kao i brojne druge aktivnosti. Ograđen je od ulice, a kroz ulicu saobraćaju samo vlasnici kuća i posetoci naše ustanove, tako da je izolovan od buke i saobraćaja i da naši stanari uživaju u mirnoj atmosferi.

Dom za starije osobe raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa dva velika dnevna boravka i dve veIike trpezarije i 10 kupatila sa 10 toaleta, kao i odeljenje intenzivne nege koje je kompletno opremljena najsavremenijim ležajevima koji se podešavaju elektronskim upravljačem. S vaka soba poseduje kablovsku TV. Sobe za negu bolesnih su opremljene svim potrebnim aparatima za medicinsku negu. Stanari se obiIaze prema individualnim potrebama i željama.

Kroz naše usluge ispunjavamo naš cilj, a to je da olakšamo život starijim osobama i njihovim porodicama. Naša ustanova funkcioniše kao jedna zajenica, velika porodica. Želimo da Vama, Vašim prijateljima ili bližnjima boravak u našoj ustanovi bude ispunjen, da budete zadovoljni i sigurni.